De eerste mooie dagen van het jaar hebben we al achter de rug, dus misschien heb jij jouw korte broeken, rokjes of hotpants alweer uit de kast getrokken. En terecht! Je benen mogen gezien worden. Maar je sokken ook? Bij een lange broek kun je vaak nog wel verdoezelen wat je aantrekt qua sok. Maar draag je sneakers met daarbij een korte broek of een rok, dan zou je je kunnen afvragen wat voor sokken daarbij passen. Bij CADA vinden wij sneakersokken dé oplossing!

MOISTURE WICKING

Bij de combinatie van sneakers en korte broeken denk je al gauw aan de zomer. En hoewel sokken in eerste instantie bedoeld zijn om je voeten te beschermen, kan dit kledingstuk net iets te warm zijn voor deze periode. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je sokken ‘ademen’. De sokken van CADA zijn voorzien van een moisture wicking. Hierdoor Drijven ze vocht af en zorgt dit er voor dat je geen zweetvoeten krijgt. Daarnaast zijn ze afgewerkt met een geur remmende behandeling die de bacteriegroei en daarmee ook bijkomende nare geurtjes minimaliseert!

NO SHOW SNEAKERSOKKEN

Waar het vroeger een echte no-go was om je sokken boven je sneakers te dragen, zijn er tegenwoordig steeds meer sneakers die gedragen kunnen worden met lange sokken. Maar als jij je sneakers echt wilt laten opvallen, wil je niet dat je sokken tot boven je sneakers uitkomen. Zelfs geen klein randje, zoals je bij enkelsokken hebt. Sneakersokken zijn dan de oplossing. De sokken van CADA zijn onzichtbaar en beschikken over een gepatenteerde Fixed Grip technologie, waardoor ze gegarandeerd niet afzakken onder je hak!