STAY HOME, STAY SAFE

De gezondheid en veiligheid van jullie en onze medewerkers heeft voor CADA de hoogste prioriteit. Daarom zorgen wij dat we continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19, om waar mogelijk (extra) maatregelen te nemen. De richtlijnen van het RIVM worden dan ook streng nageleefd door onze medewerkers.

WEBSHOP GEOPEND

Onze medewerkers werken vanuit huis, maar dat betekent niet dat je bestelling vertraging oploopt. Sterker nog, we werken juist nu extra hard om te zorgen dat onze sneakersokken op tijd bij jou binnen zijn. Ook onze klantenservice staat nog altijd 24/7 tot je beschikking via ons telefoonnummer, e-mail of WhatsApp.

Ook onze betrouwbare partners (PostNL, DHL. DPD) zorgen ervoor dat jouw bestelling nog geleverd wordt. In bijna alle gevallen hoef je hiervoor niet thuis te blijven; ze passen bijna altijd door de brievenbus. Als dat niet past, bezorgen we het als pakket naar jouw opgegeven afleveradres. Uiteraard houden we ons dan aan de richtlijnen van het RIVM door minimaal 1,5 meter afstand te houden.

TOT SLOT

Ons bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Zowel de mensen met een vitaal beroep als iedereen die thuis blijft. Samen maken we het verschil. Graag staan onze medewerkers dan ook online voor jullie klaar.

Stay home, stay safe!