FIXED GRIP TECHNOLOGY

Niets is zo irritant als afzakkende sokken. Daarom hebben wij bij CADA Fixed Gripp technologie ontwikkeld. Dit is een speciale techniek die ervoor zorgt dat de sok altijd op de juiste plaats blijft zitten. Onze huidvriendelijke siliconen zitten op een unieke plek: op de comfort band bij de hiel. Hiermee zitten deze niet alleen op de best mogelijke plek, maar zit de sok ook nog eens heel comfortabel.

MADE IN GREEN

Omdat antislip constructies altijd in direct contact met de huid staan, willen wij dat onze producten altijd aan de meest extreme eisen voldoen. Onze sokken zijn door diverse instituten getest en hebben mede daardoor ook het ‘Made in Green’ en ‘Oekotex standaard 100’ gekregen. Twee labels die je exclusief voor textielproducten kunt ontvangen als:

  • Deze zijn gemaakt van materialen die zijn getest op gevaarlijke substanties.
  • Deze zijn vervaardigd met behulp van duurzame processen, goed voor het milieu.
  • Gemaakt zijn in veilige fabrieken onder sociaal verantwoorde werkomstandigheden (géén) uitbuiting van mensen en géén kinderarbeid.

SEAMLESS

Onze onzichtbare (tijdens het dragen) sokken zijn geheel naadloos, wat ervoor zorgt dat ze extra fijn zitten en dat jij niet per ongeluk met je nagel langs een van de naden kan blijven hangen. Daarnaast zijn onze sokken van 91% polyamide en 9% elastaan gemaakt wat ervoor zorgt dat de sokken makkelijk vocht doorlaten. Geen zweetvoeten in onze sokken dus!