Sneakersokken zwart met FIXED GRIP

Een set van 1 paar heren sneakersokken. De sok zit laag aan de voet, zodat hij in vrijwel alle sneakers onzichtbaar is tijdens het dragen. Naast de perfecte pasvorm en zachte stof, zijn deze sokken geheel naadloos, wat ervoor zorgt dat ze heerlijk zitten. Ze zijn voorzien van moisture wicking dat vocht af drijft en zorgt dat je geen zweetvoeten krijgt. Ook is hier is een antibacteriële/geurremmende behandeling aan toegevoegd, die de bacteriegroei en daarmee ook de bijkomende nare geurtjes minimaliseert.

Gepatenteerde technologie
Onzichtbare sokken van CADA hebben een unieke en gepatenteerde Fixed Grip technologie in zich. Deze technologie zorgt ervoor dat deze sok altijd op de juiste plaats blijft zitten. Door de uniek geplaatste positie van de antislip constructie op de comfort band bij de hiel, zit deze niet alleen op de best mogelijke plek, maar behoudt deze sok ook zijn voortreffelijke draagcomfort. Omdat anti slip constructies altijd in direct contact met de huid staan, willen wij dat onze producten altijd aan de meest extreme eisen voldoen. Sokken zijn door diverse instituten getest, en hebben mede daarom ook het label “Made in Green” en “Oekotex standaard 100” gekregen.

Compositie
91% polyamide
9% elastaan
In 17 kleuren

Made in Green duurzaamheidslabel Het MADE IN GREEN-label van OEKO-TEX® is exclusief voor textielproducten: Gemaakt van materialen die getest zijn op gevaarlijke substanties. Vervaardigd met behulp van duurzame processen, goed voor het milieu. Gemaakt in veilige fabrieken onder sociaal verantwoorde werkomstandigheden (géén uitbuiting van mensen en géén kinderarbeid).

Sneaker Socks - Black