CADA is er voor iedereen

Hoe wij jou de dag door dragen

CADA

Oranjestraat 47
5091 BK Middelbeers
The Netherlands
+31 (0)13 240 00 01
goodday@cada.nl

CADA is er voor iedereen die zijn eeuwige sokkenspeurtocht beu is. Want heb je eindelijk een sok gevonden die perfect zit, dan zitten er weer binnen de kortste keren gaten in. Of ziet die ene sok er geweldig uit, dan krijg je er weer ontzettende zweetvoeten van. CADA-sokken herbergen alles waar een goede sok aan moet voldoen: hij zit comfortabel, is sterk, ademend, onzichtbaar of juist hartstikke zichtbaar en goed voor mens en milieu.

Jij draagt ons, wij dragen jou

CADA is een afkorting van CArry the DAy. Dat is namelijk precies wat we doen: jou de dag door dragen. Is het niet op onze sokken, dan wel met onze heerlijke panty’s of andere onderscheidende beenmode. Jij draagt ons, wij dragen jou. Prima deal, toch?!

Beenmode voor elke dag en elk moment

Nog zo’n leuk ding: in het Spaans betekent CADA ‘elk’. Heel eerlijk, daar kwamen we pas later achter. Toen we dachten: hé, dat CADA klinkt verdacht Spaans. Toch is ook de betekenis ‘elk’ op ons lijf, en daarmee op jouw voeten en benen, geschreven. Onze beenmode is er namelijk voor elke dag, voor elk moment en voor elk mens. Ja, dus ook voor jou!

Lekker lopen als levensbehoefte

CADA-sokken zijn ‘gewoon’ goed en ook nog eens betaalbaar. Lekker lopen is wat ons betreft ook geen luxe, maar een eerste levensbehoefte. Wij trekken ons er dan ook écht iets van aan dat je ons aantrekt. Wat een liefde, wat een eer. Bedankt!

Altijd een stapje voor

CADA is onderdeel van Steps Footsocks, opgericht in 1980 en uitgegroeid tot de grootste fabrikant van onzichtbare sokken wereldwijd. Continu zijn we bezig met de creatie van nieuwe beenmode en de ontwikkeling van nieuwe technologieën, waarop we meerdere patenten hebben. Onze onzichtbare sokken zijn bijvoorbeeld volledig naadloos vervaardigd en hebben de perfecte antislip-pasvorm. Zo hebben CADA-sokken en -beenmode altijd een streepje én stapje voor. Je merkt het meteen!