DEZE SNEAKERSOKKEN BLIJVEN WEL ZITTEN EN ZAKKEN NIET AF !

Het is algemeen bekend dat sneakersokken erg populair zijn in de zomer, maar tegenwoordig zijn er steeds meer mannen die sneakersokken ook in de koudere seizoenen dragen. Ondanks het gigantische aanbod hebben veel mannen last van hetzelfde probleem: sneakersokken die na een stuk lopen al aan de onderkant van je voet zitten.

WAAROM ZAKKEN VEEL SNEAKERSOKKEN AF?

Ondanks de grote ergernis bij de consument zijn er veel sneakersokken, ook bekend als enkelsokken, die vroeg of laat afzakken. Dit heeft ten eerste te maken met de kwaliteit van de sok. De pasvorm speelt hierin een extreem belangrijke rol. Een sok die niet strak om de voet zit is gedoemd om af te zakken. Daarnaast de positie van de siliconen is cruciaal, als de siliconen niet in de comfortband zit (het bovenste stuk van de sok) maar een stuk daar onder heet het bovenste stuk de kans om te krullen en verder door te rollen onder je voet. Fixed grip technologie is de oplossing in deze doordat de siliconen als haaientanden tegenover elkaar staan waardoor de huid geen kant op kan. ook zitten de siliconen in het bovenste gedeelte van de sok.

Ten tweede zien we dat veel merken er alles aan doen om een onzichtbare sneakersok te ontwikkelen. Deze sneakersokken worden dan (te) laag uitgesneden, wat de kans op afzakken aanzienlijk vergroot.

SNEAKERSOKKEN DIE WEL BLIJVEN ZITTEN

Bij CADA zijn onze experts continu bezig om de pasvorm van de producten te verbeteren. Zo zijn de sneakersokken Naadloos, drukvrije boord en wat niet alleen een positieve werking op de pasvorm heeft. Het zorgt er ook voor dat de sok beter bestand is tegen slijtage.

Daarnaast ligt onze belangrijkste focus niet ook op de onzichtbaarheid van de sneakersok. Alleen hechten wij meer waarde aan een sok die niet afzakt. Onze sneakersok is voor een heel klein deel in bepaalde laag uitgesneden schoenen zichtbaar. Zolang jij de kleur van de sok op de kleur van je sneakers afstemt dan zal niemand het zichtbare gedeelte van de sok als storend ervaren. Sterker nog: als de kleur van de korte sok ook in je outfit terugkomt, dan wordt dat zeker gewaardeerd!

CADA SNEAKERSOKKEN IN 17 DIVERSE KLEUREN

De sneakersokken van CADA zijn Made in green! verantwoord geproduceerd dus en goed voor mens en milieu. Met de comfortabele CADA sneakersokken blijven je voeten gedurende de dag langer fris en droog door de moisture wicking. voor welke kleur sneakersok ga jij?

© CADA